Coach Maria Chiticaru

DESPRE MINE

 

Mă bucur că ai accesat acest site și sper că el iți va aduce răspunsurile la căutările tale.

Noi suntem o echipă de oameni tineri și frumoși și dorința noastră este sa te ajutam in drumul tău către cea mai buna forma fizica, psihica si de sănătate. Într-un cuvânt, spre un stil de viață echilibrat.

Participăm permanent la conferințe despre nutriție și alimentație sănătoasă și ne instruim pentru a-ți oferi informații și servicii de calitate. Faptul ca noi suntem rezultatul unui stil de viată echilibrat ne permite sa recomandam acest concept oricărei persoane care își dorește sănătate și o formă fizică de invidiat pentru tot restul vieții. Ne-ar plăcea să găsești aici ceea ce cauți și ÎMPREUNĂ să lucrăm la o nouă versiune a ta.

UN NOU TU!

Dacă vrei să testezi conceptul, solicită-ne o evaluare nutrițională GRATUITĂ. Acesta este cadoul nostru de Bun venit!

 Sute de clienți satisfăcuți

Sute de antrenamente realizate

Sute de planuri alimentare personalizate

OPINIA CLIENȚILOR

Andreea

 

"Nu-mi vine să cred cât am mâncat zilele astea și am slăbit 700 de grame de ieri până azi. Culmea este că nu mi-e poftă de nimic."

Ioana

 

"Mulțumesc din toată inima mea fericită! Cântarul meu arată -1.2kg de ieri până azi. Oare poate fi adevărat? Nu obțineam așa ceva nici în post negru și acum ce bine mănânc și cum mă simt. WOW!"

Daniela


"Cu fiecare din aceste provocări am reușit să îmbunătățesc stilul de viață: Implementarea micului-dejun zilnic, îmbunătățirea hidratării, disciplină și organizarea timpului."

@Copyright 2023

+40 733 161 570

MaryFitTeam@gmail.com

Pagină web realizată de către echipa TrustWeb Concept Design